Verzenden & retouren

In Notice

In Notice

In om een ​​bestelling te annuleren, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Geannuleerde orders die nog niet zijn verzonden zal worden terugbetaald met een aftrek van een 6% van de order (s) totale dat is strafbaar. Annuleringskosten betaalt voor administratieve kosten en de transactiekosten die betrokken zijn bij de annulering van de bestelling (en).

Wij verwerken alle bestellingen binnen 6-8 uur na de bestelling is geplaatst, dus je zou kunnen om een ​​bestelling nadat deze is geplaatst annuleren. Ik hoop dat u deze toets punt te begrijpen.

Into Wat meer is, we zijn niet in staat om annuleringen te accepteren voor producten die reeds zijn verzonden en onze Return Policy is van toepassing in dit geval.

In Dubbele bestellingen

In Van tijd tot tijd kregen we dubbele bestelling (twee of meer van zeer vergelijkbaar orders) geplaatst binnen een korte tijd van elkaar door de klanten. Om veiligheidsredenen geen toegang hebben tot creditcardgegevens van klanten en alle betalingen voor bestellingen worden goedgekeurd door de klanten zelf.

In Onze bestelling voorbereiding processen zijn geautomatiseerd en we zijn niet in staat om dubbele bestellingen te vangen, tenzij gewaarschuwd door klanten. Wij kunnen niet garanderen dat we het verzoek om een ​​duplicaat om voorafgaand annuleren die worden verzonden zullen gelezen worden als we proberen om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken.

Terug